Eind februari verschijnt mijn solo album Spoken

Met veel trots kondig ik aan dat mijn debuut solo album volgende maand zal uitkomen!

‘Spoken’ is een collectie van intieme, weemoedige, troostrijke en zeer persoonlijke nummers die ik heb opgenomen in mijn thuisstudio. Sinds 2017 experimenteer ik met effectpedalen, en heb ik nummers geschreven voor samenwerking met kunstenaars uit verschillende disciplines. Voor elk stuk bedacht ik een plan, bestaande uit ideeën over vorm, geluid en materiaal – waarna ik een versie improviseerde met alleen mijn trompet en een paar effectenpedalen. Alle stukken zijn ‘one-takes’ met veel spontaniteit, vol van leven. Ik kijk er ontzettend naar uit om alles met jullie te delen! Bij deze een mini-teaser met artwork van Daniël Maarleveld.

Binnenkort volgt er meer nieuws 🎺🎺🎺